5 produktů, které vám zpříjemní ráno

Text: Klára Dedková

Užijte si ráno kromě snídaně i péči o pleť, díky které budete do nového dne vycházet s úsměvem a rozzářenou pletí. Zabere vám chvilku a výsledky poznáte okamžitě. Navíc se stane příjemným rituálem, který vás donutí každý den vstát z postele.

  • La Roche-Posay Physiologique 

Čištění je základ. Nic vás ráno neprobere tak jako opláchnutí studenou vodou. Když navíc pleť dočistíte fyziologickou čistící micelární pěnovou vodou od La Roche-Posay, bude připravená na další kroky a nádherně čistá. Jen malé upozornění, samotově hebká a krémová textura přípravku se pro vás stane závislostí, kterou více než schvalujeme.

  • Lancôme Hydra Zen

Hydratační esenci s vůní růže musíte vyzkoušet. Nejen, že vám svým balením bude zdobit kosmetickou poličku, ale krásně pleť zklidní, osvěží a udržuje ji dlouhodobě hydratovanou. Sjednocuje barevný tón pleti a díky své lehké konzistenci se výborně vpíjí. Růže, jasmín a pivoňky od teď nechceme mít pouze ve váze na našem jídelním stole, ale také na našem obličeji. Hydra Zen to zařídí.

  • Vichy Masque Peel Double Éclat

Masku si nemusíte aplikovat každé ráno, ale jednou za týden si na ni čas vyhraďte. A to klidně hned ráno. Zvláště tato minerální od Vichy vaši pleť rozjasní a obsahuje dvojitý peelingový účinek. Chemický z ovocných kyselin pro odstranění odumřelých buněk a mechanický s horninou sopečného původu pro jemnou exfoliaci. Vaše ranní latté si přece klidně můžete vychutnat i s maskou na obličeji.

  • Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow Ultra Moisture

Očekávaná novinka tohoto roku je na trhu a vy ji hned můžete vyzkoušet v rámci své ranní rutiny. Hydratační a rozjasňující krém pro normální a citlivou pleť skrývá hned čtyři tajemství. Intenzivně hydratuje, dodává pleti svěžest a jas, zanechává ji hedvábně jemnou a dokonale ji připraví na aplikaci make-upu. Vše, co by váš denní krém měl splňovat. Vaše pleť se už nemůže dočkat.

  • Kiehl's Butterstick lip treatment

V jakékoliv své rutině nezapomínejte i na péči o rty. Kromě občasného peelingu byste jim ráno měla dát potřebnou dávku hydratace. Tu vám mimo jiné zařídí osvědčený balzám na rty od Kiehl’s. Extrémně hydratační balzám na rty je vyrobený ze směsi výživného kokosového oleje a citronového másla. K dostání je navíc v několika barevných variantách. Těšit se může i ten, pro koho máte připravený svůj polibek.

TOP výběr podle Elle Beauty Club