Jak na každodenní líčení podle Julie Roberts

Text: Klára Dedková

Na premiéře filmu Ben is back, kde Julia Roberts hraje hlavní roli, jsme se tentokrát nezaměřili na hereččin outfit, ale na make-up. Ten nám přijde nejen nádherný, ale také univerzálně použitelný. A to kamkoliv. Make-up artistka Jillian Dempsey se s námi podělila o tipy, jak ho dosáhnout. A není to vůbec složité. „Celé je to o kočičích očích, zářivých tvářích a krásně vypadající zdravé pleti. Nádherné bujné rty to navíc skvěle doplňují,“ říká Jillian Dempsey.

Příprava pleti

Jako podklad pro váš make-up použijte denní hydratační krém pro všechny typy pleti Lancôme Hydra Zen. Nikdy na pečující kosmetiku nezapomínejte, její funkci nezastanou ani ty nejlepší produkty dekorativní kosmetiky. Pokud je navíc vaše pleť unavená a chybí jí ten správný šmrnc, zkuste vyhlazující a rozjasňující péči pro unavenou pleť Lancôme Énergie De Vie. Stejně jako použila Julia Roberts.

Make-up

Svatý grál Jillian Dempsey je dlouhotrvající make-up Lancôme Teint Idole Ultra Wear obsahující také SPF 15. Zajímá vás, jaký odstín sedí herečce Julii Roberts? Je to 220 BUFF C. Nezapomínejte také na fixační sprej, který vašemu make-upu zařídí výdrž po celou noc. A možná i ráno. My doporučujeme Fix It Forget It Setting Spray od Lancôme.

Líčení očí a rtů

Bez oblíbené řasenky Lancôme Grandiôse Extreme nevychází americká herečka z domu. Ne, děláme si legraci, každopádně na červený koberec ji použila. Stejně tak jako podkladovou bázi pod řasenku Lancôme Cils Booster XL a paletku Color Design Palette v odstínu 101 Bronze Amour. Jak na smyslné bujné rty? Zkuste krémovou rtěnku s hlemýždím extraktem a zlatem Lancôme L’Absolu Rouge Cream. „Pretty woman“ nosí odstín 250 Beige Mirage.