Chcete mít look jako známá herečka na předávání filmových cen?

Na outfity herečky Jany Plodkové se vždy těšíme. Má vytříbený vkus a jako jedna z mála umí nosit velmi neotřelé kombinace. Nezklamala nás ani teď. Metalický lesk a zlaté doplňky v kombinaci se skvostným make-upem a éterickými vlasy tvoří dohromady opravdu elegantní kombinaci. O beauty look se jí postarala jedna z předních českých make-up artistek Hristina Georgievska

Jak dosáhnout stejného looku?

  • ÉTERICKÉ VLASY

Po umýtí vlasům dodejte přesně to, co potřebují. Sprej L’Oréal Professionnel Série Expert Volumetrydodá vašim vlasům potřebný objem a krásně je provoní. Vlasy nakulmujte nebo natočte žehličkou podle potřeby a zafixujte pudrovým sprejem pro extra objem L’Oréal Professionnel Série Expert Volumetry.

  • ŠŤAVNATÝ MAKE-UP 

Hristina u Jany vsadila na bezchybný makeup, který působí velmi přirozeně. Jako podklad použijte hydratační a rozjasňující krém pro normální a citlivou pleť 4 v 1 – Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow Ultra Moisture. Poté stačí použít klasiku, která nikdy nezklame: dlouhotrvající make-up pro rozjasnění pleti SPF 22 Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint. 

  • VYČESANÉ OBOČÍ 

Jak jistě víte, obočí tvaruje obličej a při líčení na to nikdy nezapomínejte. Tento rok se nosí vyčesané nahoru. Velkou pomocnicí vám bude řasenka na obočí Yves Saint Laurent Couture Brow.

  • RUDÉ RTY 

Kdo by vstoupil na červený koberec bez rudých rtů? Jana rozhodně ne. Zvolte sytě rudou dlouhotrvající rtěnku s matným efektem Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu
ELLE Beauty Club doporučuje: