KAM V PRAZE NA BRAZILKU

Brazilská depilace neboli brazilka je kompletní odstranění chloupků z intimních partií. Výsledný efekt je okamžitý, pokožka je hladká a bez podráždění. Chloupky při odstranění metodou cukrovou pastou postupně slábnou a nezarůstají, po čase pak mizí úplně. Největší výhodou brazilské depilace je její dlouhodobý efekt a hladká pokožka, kde se netvoří žádné pupínky. Tak na co ještě čekáte? 

Jaký je rozdíl mezi depilací voskem a cukrovou pastou? 

Depilace voskem se hodí pro větší partie těla, jako jsou nohy nebo ruce. Na kůži se nanese teplý vosk, přiloží se depilační papírek a trhne se jím proti směru růstu chloupků. Metoda je rychlejší, protože depilovaná plocha je větší. Na závěr depilace se kůže potře zklidňujícím olejíčkem.
 

Cukrová pasta se používá hlavně na intimní partie těla. Nejdříve se pokožka zapudruje, aby se zmírnilo její poškození. Hmota se nanáší proti směru růstu chloupků. K pokožce je tento způsob celkově šetrnější, a proto se pro brazilskou depilaci hodí více.


ELLE BEAUTY CLUB doporučuje: 

Sweet Epil  

Profesionální přístup a rychlé jednání. Online se objednáte, přijdete a za 20 minut odcházíte. Unikátní spojení cukrové pasty a Aloe Vera je velmi šetrné a bolí mnohem méně než vosk. Výsledný efekt vydrží 3-4 týdny. 

Jdete poprvé, na co se připravit?

  • ideální délka chloupků pro depilaci je 0,5cm (10-12 dní předem neholit)
  • před návštěvou se osprchovat nebo použít vlhčené ubrousky 
  • psychicky se připravit nebo se posilnit panákem vodky
  • nedoporučujeme brazilskou depilaci během vašeho cyklu