Beauty guru: koho sledovat na Instagramu?

Pět make-upových bohů, kteří moc dobře vědí, co dělají a proto jsou ti nejlepší. Módní průmysl a celebrity jim leží u nouhou. Vědí, že bez nich by jejich kolekce nebo outfity nikdy nebyly úplné. 

"Protože make-up je ten nejdůležitější šperk."

  • Nikky začala svojí kariéru roku 2004 v Londýně. Po vystudování make-up kurzu na London College of Fashion spolupracuje s těmi nejprestižnějšími časopisy a fotografy. Mezi její stálé klienty patří Tom Jones, Mick Hucknall a Tony Bennett, olympijští atleti Jessics Ennis-Hill a Victoria Pendleton, fotbalová hvězda Aaron Ramsey, řidič Formule 1 Daniel Ricciardo, zpěvačka Birdy a princezna Beatrice z Yorku. Nikky se pyšní svým profesionálním přístupem na míru a svou schopností zvyšovat individuální krásu každého člověka.
  • James Molloy se narodil a vyrůstal na severu Anglie, kde původně studoval umění a poté se přesunul na vizuální merchandising. Jelikož vyrůstal v 90. letech byl ovlivněn hvězdami té doby a anglickou klubovou scénou, která zažehla jeho vášeň pro líčení a módu. Mezi jeho klienty patří Emma Watson, Liv Tyler, Kanye West a Dita Von Teese. Vytvořil finální look pro brandy Stella McCartney nebo Moschino na jejich přehlídkových molech. Založil umělecké vzdělávací programy, pracoval jako mluvčí značky M.A.C. na všech mediálních platformách, předpovídal trendy líčení a vyvíjel nové produkty. Nyní působí jako mezinárodní velvyslanec pro Rimmel. 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
  • Claudie Neascu, 23 letá mezinárodní make-up artistka pocházející z Rumunska, která miluje vše, co se točí okolo umění a krásy. Jako malá chtěla být malířkou a její první prácovní zkušenost byla práce učitelky angličtiny. Postupně, ale zjistila, že chce jít cestou umělkyně a začala líčit. Jak sama říká, je posedlá dokonale šťavnatou pletí a huňatým obočím. 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
  • Světoznámá vizážistka, tvůrkyně své vlastní dekorativní kosmetiky a žena zodpovědná za nejlepší make-upové looky na červeném koberci, to je Charlotte Tilbury. Její motto zní: "Dejte ženě správný make-up a ona může dobýt svět." Mezi její klienty patří opravdu každá velká hvězda jako je například Irina Shayk, Salma Hayek, Miranda Kerr, Kate Moss, Cara Delevingne, Naomi Campbell, Penelope Cruz, Amal Clooney nebo Natalie Portman.
Zobrazit příspěvek na Instagramu
  • V neposlední řadě nemůžeme nezmínit Maria Dedivanovice, předního vizážistu celebrit jako je Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Katy Perry, Christina Aquilera, Ciara, Eva Longoria, Ariana Grande,Tyra Banks, Kendal & Kylie Jenner, Rosie Huntington-Whiteley a mnoho dalších. Začal pracovat jako prodejce parfémů, ale miloval koukat na ženy, které se samy sobě líbí a prohlíží se v zrcadle. Po více než 18ti letech práce v průmyslu krásy dostal status nejvyhledávanějšího vizážisty světa.
Zobrazit příspěvek na Instagramu