TO NEJLEPŠÍ PRO ROZJASNĚNÍ MDLÝCH VLASŮ

Aby byly vaše vlasy krásné, zdravé a lesklé potřebují pravidelnou péči a výživu. Pro skutečně hloubkovou péči o vaše vlasy si vyberte kvalitní olej na vlasy, který vlasy vyživí do hloubky, rozjasní a vyhladí jejich strukturu. Vlasy tak získají oslnivý lesk a hedvábnou jemnost. Oleje na vlasy jsou vhodné pro všechny typy vlasů.

My pro vás vybrali ty nejvhodnější: 

  • Ikonický regenerační olej pro matné vlasy, Kérastase Elixir Ultime obnovuje přirozenou sílu vlasového vlákna a regeneruje ho do hloubky. Po aplikaci dodá vašim vlasům dokonalý lesk a lehký finiš.

  • Vyživující a hydratující olej na vlasy, Shu Uemura Essence Absolue dodá vašim vlasům po umytí vše, co právě potřebují. Hloubková výživa a ochrana před vnějšími vlivy. 

  • Pečující olej pro všechny typy vlasů, L’Oréal Professionnel Mythic Oil hydratuje a dodá vašim vlasům přirozený lesk. Velká výhoda - nezatěžuje vlasy!

  • Obnovující olej pro lesk a hebkost vlasů, Matrix Oil Wonders je intenzivní vlasová péče, která zpevní, ošetří a posílí oslabené vlasy. Přírodní složení přípravku vlasy jemně hýčká, vyživuje je a do hloubky hydratuje.

  • Olej pro rychlejší foukanou, Redken Diamond Oil Glow Dry chrání vlasy namáhané tepelnou úpravou a dodává jim lesk. Rapidně snižuje dobu sušení při foukání, uhlazuje strukturu vlasových vláken a vlasy nezatěžuje a halí je do diamantového lesku. Krásný flakonek je velké plus.

  • Arganový olej lisovaný za studena, Renovality Original Series má výjimečné vlastnosti a patří k luxusním olejům. Je zdrojem nenasycených mastných kyselin, antioxidantů, vitamínů a fytosterolů. Naneste po celé délce vlasů a vmasírujte i i do pokožky hlavy, zabalte do ručníku a nechejte 10 minut působit. Poté opláchněte.

ELLE Beauty Club doporučuje: