VIDEO: v backstage s ambasadorkou L’Oréal Professionnel Andreou Joskovou

Andrea Josková je 20 let za ambasadorkou L’Oréal Professionnel a 13 let členkou týmu Haute Coiffure Française. A jelikož patří v účesové tvorbě mezi trendsettery, požádali jsme ji, aby vybrala svoje oblíbené produkty a vytvořila pro ELLE Beauty Club podzimní look podle aktuálních kadeřnických trendů. 

Jaké účesy tedy budou na podzim v kurzu? Do hry se vrací kratší délky vlasů od mikáda, které končí pár centimetrů nad rameny, až po polodlouhé vlasy lehce pod ramena. Letní „beach waves“ vystřídala inspirace 60. léty a nadýchané účesy s lehce natočenými konečky ven i dovnitř. A barvy? Svěží, netradiční, extravagantní i klasické. K dokonalosti účesy dotvoří tlumené barevné odstíny v teplých a studených podtónech, jež dohromady vytvoří plný barevný celek. 

Nemáte s blížící se změnou ročního období chuť trochu změnit svůj účes? 

Andrea Josková použila následující produkty:

1. Řadu L’Oréal Professionnel Tecni Art Wild Stylers 

Pudrový sprej L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers Savage Panache, který nadzvedává vlasy od kořínků a pomáhá dosáhnout požadovaného dlouhotrvajícího objemu účesu. Zároveň zachovává lesk vlasů a ani ty jemné nezatěžuje. 

Svůdně rozcuchaný vzhled lehce docílíte díky vlasovému spreji L’Oréal Professionnel z řady Tecni.Art Wild Stylers Beach Waves, který se snadno a lehce aplikuje. Jeho unikátní složení je obohaceno o minerální soli, které zpevňují účes a zároveň viditelně zmatňují. Sprej snadno nastříkáte do vlhkých vlasů, vlasy namačkáte či zakroutíte dle potřeby a necháte uschnout. Pro ještě objemnější styling můžete vlasy vysušit pomocí difuzéru. Sprej je vhodný pro všechny typy vlasů a je ideálním řešením pro oživení běžného účesu.

2. Řada L’Oréal Professionnel Infinium

Hypoalergenní lak na vlasy L’Oréal Professionnel Infinium Pure poskytuje vlasům silné zpevnění a zafixuje finální účes bez slepení. Navíc má rychleschnoucí vlastnosti a dodává vlasům zdravý lesk, a přesto zachovává jejich pružnost.

3. Řada L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume

Speciální termoaktivní sprej L'Oréal Professionnel Tecni.Art Constructor dodá vašim vlasům správnou fixaci a tvar. Sprej je aktivován teplem a dodává vlasům objem. Vlasy získají oslnivý lesk a dokonalý tvar bez slepení. 

video 2