Hvězdné sestavy na luxusních jachtách. Kdo vyrazil na prázdniny?

Text: Klára Dedková

Sledujeme jejich životy, víme, co snídají, jak vypadají jejich šatny a s kým se vídají. A to díky sociálním sítím, jež mají celebirty perfektně vyladěné. V létě většina z nich cestuje a užívá si sluníčka v soukromých resortech nebo na palubě své jachty se šampaňským v ruce. Nás ale zajímalo, s kým dovolenou tráví. Protože letos se nám objevily dost zajímavé sestavy.

Belgická módní návrhářka Diane Von Furstenberg cestuje na své jachtě v okolí Sicílie. Zamilovala si zvláště ostrov Panarea, který je podle ní vrcholným dílem přírody. Na plavbu po italských ostrovech pozvala také modelku Karlie Kloss a bývalého zpěváka skupiny One Direction Harryho Stylese.

kd

Společné prázdniny tráví také Justin Theroux a Emma Stone. V tomto složení se na ně můžeme těšit i v chystaném seriálu Maniac, který uvede Netflix 21. srpna. Exkluzivního letoviska Hotelu du Cap-Eden-Roc v Cannes si užívali i se Siennou Miller a Laurou Harrier, která s Therouxem strávila i soukromou dovolenou. Poslední, kdo s nimi plaval u bazénu, byl novinář Derek Blasberg.

mjh

Pokud jste doteď nelitovali, že jste neobdrželi pozvánku, nyní budete. Nejstylovější dovolená proběhla už v dubnu ve Francouzské Polynési na 11. největší jachtě světa. A kdo byl na palubě? Bývalý prezident USA Barack Obama, moderátorka Oprah Winfrey, herec Tom Hanks a zpěvák Bruce Springsteen. Opravdu hvězdná sestava.

Ke komu byste se přidali vy?