Kde vybrat kvalitní sedačku, jež zvládne divoké mejdany i poklidné večery?

Říká se, že, kdo hledá, ten najde, a tak i nám se podařilo najít tu pomyslnou jehlu s přídomkem dokonalá sedací souprava. Jaké požadavky od sedací soupravy máme? Chceme, aby byla jedinečná a měla styl. Přejeme si, aby vystihla naši osobnost a povahu. A doufáme, že bude natolik kvalitní, aby vydržela celou věčnost.

KDO DOKÁZAL SPLNIT NAŠE POŽADAVKY? 

Naštěstí jsme během hledání narazili na švédskou firmu SITS, která ideálně dokáže skloubit neotřelý design a maximální pohodlí. Nabízí velký sortiment křesílek i sedaček, jež můžete podle svého gusta obléct do velké škály potahových látek. A ruku na srdce, kdo by nechtěl mít doma originální kus, který přesně zapadne do celého konceptu obývacího pokoje? Nám se navíc tato značka natolik zalíbila, že jsme si pohovku „Polu“ vzali s sebou i do Elle Beauty Lounge v Karlových Varech.

Na sedací soupravě Liam se budete cítit jako v zenovém ráji.

Pokud ještě stále váháte, vyrazte se podívat do showroomu Innex. Tato firma působí na trhu skoro 20 let a jako ryba ve vodě se cítí v oblasti dekorativního a technického stínění interiéru a exteriéru. V posledních letech se její aktivity rozrostly do oblasti nábytku a designu jak do interiéru, tak exteriéru. Nabízí individuální přístup, pracuje rychle a pružně. 

Jaká sedací souprava si získá vaše srdce?