Pro pevnější vlasy i pleť

Chceme to všichni - krásnou pleť bez vrásek, husté vlasy, pevné nehty. Nehledejte žádnou kouzelnou molekulu v krémech nebo šamponech, dejte si skleničku kolagenu. Je to právě on, kdo udržuje všechny tkáně v těle pružné a ideálně hydratované. Od 25. roku života bohužel jeho přirozená produkce klesá a jeho úbytek se nepříznivě projevuje i na vzhledu. Naštěstí lze kolagen tělu dodat. Na trhu najdete celou řadu produktů, od krémů po nápoje. Ty se ukázaly jako nejúčinnějším řešením.

Jak si vybrat ten správný? Aby se kolagen vstřebal a účinkoval tak, jak má, musí být živý, tedy "bio-aktivní", který je nejvíce podobný lidskému kolagenu a naše tělo s ním dokáže pracovat jako s vlastním. Ten se zatím vyrábí výhradně ve formě prášku, který se jednoduše rozpustí a vypije. Stejně důležitý je i jeho původ (ideálně mořský), množství v denní dávce a samozřejmě jeho kvalita. Investovat do kvalitního produktu se skutečně vyplatí.

Prémiový Inca Collagen je 100% čistý mořský bio-aktivního kolagen bez přísad. Obsahuje až 3000 mg čistého 100% kolagenu v denní dávce, což je 400krát více, než má průměrný kolagenový produkt na trhu. Seženete ho v každé lékárně nebo na www.incacollagen.cz.

Inca Collagen je možné teď koupit ještě levněji. Stačí zadat k objednávce slevový kód C01 000 666 a dokončit objednávku. Získáte slevu 140 Kč, dopravu zdarma a dárek v podobě měsíčního balení vitaminu C navíc.