Letecký pohled: malé nutnosti na velkou cestu

Vyrazte na dovolenou. A nenechte se zaskočit. Cestování je totiž umění, které zvládne jen profík. A ti mají své vychytávky. Takže jak nic hystericky nehledat, vše mít po ruce a ještě z letu vystoupit odpočatá a připravená na exotické zážitky?

– Nenechte se taháním kufrů a pobíháním v exitech splavit. Pečlivě na obličej a dekolt jednou za čas aplikujte jemný poprašek hydratační vody od Clinique. Perfektní uvolnění a osvěžení.

– Vyprahnout v klimatizaci a při teplotních změnách nesmějí ani rty. Vyzkoušejte jeden z nejlepších výrobků na trhu, balzám na rty v tyčince od Avène.

– Tak, a teď se čerstvě osvěžená neoroste podruhé při hledání pasu. Jak ho bleskurychle najít? Pořiďte si na něj zábavné a chic pouzdro, které v kabelce zasvítí.

– Jste v letadle? Připásat, pozorný pohled na letušku. A stoupáte. V tuhle chvíli je nutné vytáhnout tajnou zbraň, abyste vyrovnala tlak v kabině. Sladké, dokonalé bonbony. Vyberte, jaké máte nejradši, a cucejte ostošest. Skvělý důvod, proč hřešit, nemyslíte?

Po vystoupání nad oblaka zapněte iPad, nejlepšího pomocníka na cesty. Filmy, knížky, hudba. Vše v jednom dokonalém designovém balení. Must-have.

– Unavená? Pravý čas nandat na oči vtipnou masku na spaní. Na zaoceánský let doslova nezbytnost. Ulevíte očím od dotěrných zářivek a ještě si odpočinete. Win-win.

A nutnost na konec?Nejlepší časopis na světě, přece. :-)