Modré oční stíny, které vám budou slušet

Modré oční stíny nejsou ničím novým. Pokud jste zažili osmdesátky, znáte je moc dobře. Stejně tak, pokud detailně sledujete přehlídky. Modrá na víčkách se stala jedním z nejzásadnějších make-up trendů podzimní sezony a těšit se na ni můžete i na jaře příštího roku. Jarní kolekce se bez modrých stínů neobejdou, takže se určitě vyplatí do nich investovat a naučit se s nimi správně zacházet.

Make-up artista Tom Pecheux doporučuje alespoň tři různé odstíny modré pro opravdu dobře vypadající líčení. Pro přehlídku Dereka Lama si pohrál s vodními tóny, které smíchal s lila, a vytvořil krásně mrazivý efekt. Celý make-up by měl být podle něj jednoduchý, veškerá pozornost směřuje na oči. Čistá, polomatná pleť, nude lesklá rtěnka. Nic víc.

Pat McGraph na přehlídku Anny Sui v New Yorku s modrými pigmenty naopak vůbec nešetřila. Představila nejúžasnější modrou na oči, jakou jsme kdy viděli. Na rozdíl od Toma k modrým, třpytivým stínům přidala výraznou pusu. Modelky včetně Gigi a Belly vyšly na přehlídkové molo s vínovými rty. Skvělá kombinace pro dny, kdy máte chuť být pořádně vidět. 

Jaké modré oční stíny by vám neměly chybět? Vybrali jsme pro vás devět barev, které vám budou tuto sezonu hodně slušet.