Sexy postava snadno a rychle

Po sexy nohách, pevném břiše a stehnech bez celulitidy touží snad každá z nás. Jenže v tom koloběhu práce / rodina se bohužel často odbýváme, necvičíme a jíme ve spěchu nezdravé jídlo. Ale léto už začalo a ve skříni na vás čekají ty nové sexy plavky. Takže není čas na hrdinství, začínáme makat.

Zapomeňte na posilovny a fitness centra. Naopak si užijte cvičení v pohodlí domova. Aby byl efekt co nejvíc vidět, hýbejte se ideálně každý den.

Ale pozor! Už když budete cvičit jen deset minut denně, výsledky se brzy dostaví. Navíc budou lepší než při nepravidelné dlouhodobé zátěži, třeba když dvakrát týdně vyrazíte na hodinový běh a vrátíte se tak vyřízená, že si musíte dát pár dnů klid.

Pokud budete mít chuť, klidně čas cvičení zdvojnásobte. Můžete si ho navíc rozdělit. Nejlépe deset minut ráno, deset minut večer. A ruku na srdce, to je tak krátká chvilka, že to zvládne každý.

Které cviky nejlépe fungují na pevné nohy a zadeček? Zkuste třeba unožování ve stoje, dřepy, výpady, zanožování nebo zvedání pánve. Podívejte se do galerie, jak takové cviky vypadají. 

nivea

 

nivea

Cvičení ideálně podpořte účinnou péčí. Skvěle fungují třeba produkty značky NIVEA.

 

Pečující produkty Nivea