Dokonalé odlíčení s novou řadou Nivea Micellair

Bez ohledu na make-up trendy je alfou a omegou čisté pleti efektivní odlíčení. Experti v laboratořích Nivea, pro které je krásná pleť tím nejdůležitějším, teď přicházejí s novou řadou micelárních odličovacích produktů.

Inspirovali se prací make-up artistů a jejich požadavků na odličování. Ve stylových černých obalech tak najdete vše, co k dokonalému odlíčení potřebujete. Bez nepříjemného drhnutí obličeje, snadno a rychle.

nivea

I s voděodolnými líčidly si umí poradit dvoufázový odličovač očí Micellair (Nivea, 160 Kč). Zatřepejte s lahvičkou, aby se obě složky propojily, naneste na vatový tamponek a jemně make-up setřete. Oleje, výtažky z černého čaje a micely na sebe navážou líčení i nečistoty. Jemně, rychle a bez mastnoty.

Potřebujete se během dne rychle odlíčit, ale nechcete u sebe nosit celou lahvičku? Pak stačí do kabelky přibalit expertní micelární ubrousky Micellair (Nivea, 140 Kč). Perfektně odlíčí i voděodolnou řasenku, takže jsou ideální třeba na letní festivaly.

Na tvář pak použijte micelární vodu Micellair (Nivea, 220 Kč). Poradí si s make-upem, korektorem, řasenkou a všemi nečistotami, které se na obličej přes den nachytaly. Voda obsahuje výtažky z černého čaje a navíc je neparfemovaná.

 

Podívejte se na video z focení.