Vyzkoušejte cake pops: americkou mlsku na špejli

Královnou večírku se můžete stát několika způsoby. Jedním z těch bezpečných je získat si chuťové pohárky všech hostů. Připravte bezkonkurenčně nejlepší sladkost – americké cake pops.

Ingredience:
1 směs na pečení perníku
35 špejlí (bez ostrého konce)
400 g kvalitní čokolády (bílé nebo tmavé)
175 g másla
vanilkové aroma
260 g práškového cukru

Příprava:
Promíchejte máslo s vanilkovým aroma a zamíchejte do něj cukr. Pak upečte perníkové těsto podle návodu na obalu. Odřízněte z něj krustu a prsty ho rozdrolte na malé kousky. Zamíchejte do něj připravenou směs z másla, vanilky a cukru, dokud nevznikne těsto, ze kterého vytvoříte malé pevné koule. Dejte je na 15 minut do ledničky.
Pak rozehřejte čokoládu ve vodní lázni, namočte do ní okraj špejle a na ni napíchněte kouli. Teprve když čokoláda na špejli zaschne, namočte do lázně celou kouli. Cake pop je hotový. Zabodněte ho do polystyrenu, a až dozdobíte všechny ostatní, dejte je vychladit do ledničky.