Blíží se magický den plný dvojek. Přeje zamilovaným i novým začátkům

Dvojka v numerologii symbolizuje harmonii, lásku, přátelství a rovnováhu. Představuje velmi feminní, mateřskou energii, která má potenciál vztahy sjednocovat a upevňovat. V tento významný den je proto důležité trávit čas s těmi nejbližšími – s rodinou, přáteli či partnerem. V jádru je dvojka navíc číslem párů, jejím hlavním principem je spojovat dva samostatné jedince a pomáhat tvořit kompromisy mezi kontrastními proudy energie. Pokud tedy zítra plánujete první rande, žádost o ruku nebo svatbu, datum pro tuto významnou událost je doslova ideální. Pro páry se tak 22. únor roku 2022 stane numerologickým talismanem, který přinese dlouhodobou lásku, harmonii a stabilitu. 

Významnou symboliku má vlastně celé datum. Představuje tzv. zrcadlový den, kterých bude v našem miléniu jenom šedesát – a jeden z nich vychází právě na zítřek. Vše, co v tento den pošlete do vesmíru a do okolí, se vám mnohonásobně vrátí, a to jak v pozitivním, tak i v negativním slova smyslu. Tento den bude také ideální pro stanovení nových životních cílů, ale pouze v případě, že budou pozitivní. Kvůli silnému náboji energie, která je s tímto dnem spojená, bude vesmír nakloněn vašim přáním, jejichž sílu mnohonásobně umocní.  
 

Únorový horoskop pro všechna znamení

elle.cz

 

Vykročte pravou nohou...

Zítra vstaňte brzy, abyste stihli vše, co máte v plánu. Načerpejte energii meditací nebo fyzickou aktivitou.

Stanovte si cíle na další měsíc či dokonce rok dopředu. Načrtněte svou budoucí strategii úspěchu a osobního rozvoje, identifikujte možné překážky a zaměřte se na své plány do budoucna.

Věnujte pozornost své rodině i partnerovi. Naplánujte si společnou večeři, nebo podnikněte výlet do přírody či do kina.

Zkuste strávit den v přátelské atmosféře a vzájemném porozumění s lidmi, kteří jsou vám blízcí. Obnovte kontakt s těmi, s nimiž jste dlouho nemluvili vinou konfliktu, nedorozumění nebo nedostatku času.  

Pozor na zrcadlový efekt

Některým činnostem se nicméně raději vyhněte. V tento den byste se neměli hádat, podněcovat konflikt, nadávky nebo křik. Právě v rámci zrcadlového dne se všechna slova, emoce a činy vrátí zpět k vám a vašim blízkým. Eliminujte proto negativní energii, závist, hněv a urážky.