Vaření na víkend podle Černá jak noc: Melounový salát s fetou

rweb

Ingredience: 

  • čtvrtka melounu
  • veganský sýr typu feta
  • čtvrtka červené cibule/šalotky
  • hrst oliv kalamata
  • čtvrtka okurky
  • dvě jahody
  • čerstvé bylinky - bazalka, oregano
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej
ergreg

1. Meloun, jahody a sýr nakrájejte na malé kousky.

2. Oloupejte cibuli a nakrájejte ji na tenké proužky. 

3. V míse smíchejte kousky melounu, plátky okurky, jahody, sýr, cibuli, hrst oliv a dochuťte solí, pepřem a olejem. 

4. Servírujte posypané nasekanými bylinkami.

knlknln

Další recepty a gastromapu najdete na cernajaknoc.cz a na @cernajaknoc

Časopis ELLE

ELLE Říjnové vydání 10/24