Ingredience:
6 jahod
100 g zlatého lnu
200 g šťavnatého sušeného kokosu (nejlépe bio)
100 ml vody
1 lžíce agávového/javorového sirupu
Kokosový olej
Agávový sirup
![eegegege egegrege](/sites/default/files/public/styles/content_lg/public/2019-06/img3680.jpg?itok=AjKoIbrU)
Postup:
- Zvlášť v mixéru do hladka zpracujte len i kokos.
- V míse rukama vypracujte takto pomleté suroviny s vodou a sirupem.
- Opláchněte 6 větších jahod a jednu po druhé je obalte v těstě. Nejlepší je si v dlani rozprostřít těsto a jahodu obalit dokola. Kdyby bylo těsto málo lepivé, přidejte vodu. Pro sladší chuť víc sirupu.
- Knedle podávejte polité kokosovým olejem se sirupem.
![ergegeg ergeg](/sites/default/files/public/styles/content_lg/public/2019-06/img3684.jpg?itok=-7nqj_Yh)
Další recepty a gastromapu najdete na @cernajaknoc a na cernajaknoc.cz.