REKLAMA

Nyní můžete zablokovat svého ex na Tinderu

REKLAMA

 

“Možná vás nezachráníme od trapných setkání v kavárně, ale dáme vám více kontroly nad vaší zkušeností na Tinderu,” prohlásila Bernadette Morgan, produktová manažerka skupiny Trust & Safety ve společnosti Tinder. “Spouštíme funkci 'blokovat kontakty', abychom vytvořili ještě bezstarostnější prostor pro vytváření nových spojení a nabídli našim uživatelům větší klid v duši.”  

Pokud jste někdy narazili na Tinderu na svého bývalého přítele, rozhodně nejste jediní. Z průzkumů z roku 2021, které společnost Tinder zveřejnila, vyplývá, že podobně je na tom i 41 % dalších lidí, kteří se ke svému ex proswajpovali, 24 % respondentů uvedlo, že v aplikaci narazili na člena rodiny či spolupracovníka a 10 % svého profesora ze školy... Přičemž 78 % tázaných, jenž uvedli, že zde narazili na někoho, koho znají odpověděli, že by je rádi zablokovali.  

Jak používat blokování kontaktů na Tinderu? 

Stejně jako ztlumení otravného kolegy na Instagramu je i blokování na Tinderu snadné, bezbolestné a nezanechává žádné stopy. Vaše kontakty se nikdy nedozví, že jste je vyřadili ze svého výběru. Zkrátka se vám přestanou zobrazovat a vy jim. Samozřejmě podmínkou pro tuto akci je, že musíte onu osobu znát, je nutné mít její číslo uložené v kontaktech a své kontakty sdílet s aplikací. To zvládnete lehce v sekci “nastavení”.  

Pokud jste kontakt na svého ex již dávno z telefonu vymazala nebo ho tam zkrátka mít nechcete, i tak lze onu osobu zablokovat. Stačí navštívit sekci “nastavení”, zmáčknout na ikonu “+” v horní části obrazovky a ručně číslo zadat.  

Blokování nebude mít žádný vliv na vaše stávající kontakty a zprávy. Je však důležité si uvědomit, že někdo může mít Tinder propojený s jiným telefonním číslem, než jaké běžně používá. V takovém případě, se vám bude dotyčný stále zobrazovat.  

Jak odblokovat kontakt? 

Jestliže se rozhodnete vzít svého bývalého na milost, či se vám najednou zalíbí kolega z práce, kterého nevíte, jak oslovit, potom pro vás máme dobré zprávy. Zablokované osoby můžete snadno opět odblokovat. A je to opět velice snadné. V seznamu prostě jen kliknete na “unblock”. Ano, tak snadné to je. Není příjemné sdílet seznam kontaktů z vašeho telefonu s aplikací? Můžete toto propojení kdykoliv znovu zakázat a blokované osoby zůstanou blokované.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sledujte nás na Instagramu @elleczech

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA